Priča o Global Healing-u

Kako pomoći svom tijelu da se samo liječi?

Svatko se želi osjećati dobro, energično, pozitivno i fizički snažno – to bi za mnoge bio ključ sretnog života.

Na žalost, brojni čimbenici današnjeg suvremenog svijeta, kao što su toksini iz hrane i okoliša, stres, pomanjkanje sna… uzrokuju pad vitalnosti kod sve mlađih osoba.

Pitanje “kako povratiti i održati zdravlje” leži u srcu filozofije dr. Groupa i koncepta koji ga je doveo do osnivanja tvrtke Global Healing 1998.god. 

Ta filozofija je jednostavna: očistimo li svoje tijelo od nakupljenih toksina i poduzmemo li korake u izgrađivanju novih zdravih stanica, naše će se tijelo početi samo liječiti.

Taj put bi trebao uključivati ​​zdravu, organsku hranu, održavanje fizičke kondicije, puno sna, čistu vodu i duševni mir. Još ako svojoj prehrani dodamo visokokvalitetne vitalne tvari iz prirode, moći ćemo iskusiti što znači osjećati se najbolje.

Global Healing je izrastao u vodeći međunarodni brend u industriji prirodnog zdravlja, jer kombinira moderne tehnološke inovacije s vječnim tradicionalnim znanjem o biljnom svijetu.

“Misija” Global Healinga je biti naš partner u zdravom načinu života. Njihovi proizvodi predstavljaju samu prirodu i potkrijepljeni su znanošću.

Koriste ih milijuni ljudi širom svijeta za postizanje vlastite dobrobiti.